تصفیه فاضلاب حاوی کروم

تصفیه فاضلاب حاوی کروم

کروم موجود در پساب ممکن است به صورت ترکیبات سه ظرفیتی یا به صورت ترکیبات شش ظرفیتی و یا کرومات باشد. در حالتی که عمده ترکیبات کروم به صورت سه ظرفیتی باشد، برای تصفیه پساب نیازی به احیای کروم نیست. اما در حالتی که کروم شش ظرفیتی بیش ازحد استاندارد زیست محیطی در پساب موجود باشد، قبل از عملیات تصفیه، کروم شش ظرفیتی را می بایست به کروم سه ظرفیتی احیا نمود. این نوع پساب به شدت دارای رنگ زرد تیره می باشد.
تصفیه فاضلاب صنایع نساجی

تصفیه فاضلاب صنایع نساجی

فاضلاب نساجی به عنوان یکی از صنایع مهم تولید کننده فاضلاب صنعتی ، به دلیل حجم پساب صنعتی بالا و وجود عوامل مضر محیط زیستی که در ادامه ذکر خواهد شد از صنایع قابل توجه در تصفیه فاضلاب صنعتی به شمار می رود.
تصفیه آب در صنایع شیلات و پرورش ماهی

تصفیه آب در صنایع شیلات و پرورش ماهی

شرکت شایسته کار راد کاسپین مفتخر است با استفاده از روش های نوین تصفیه آب استخر های پرورش ماهی و تامین آب مورد نیاز گلخانه ها گامی بلند درجهت افزایش بهره وری از این صنعت روبه رشد بردارد.
تصفیه پساب کشتارگاه های دام و طیور

تصفیه پساب کشتارگاه های دام و طیور

در کشتارگاه آب برای شستشوی لاشه ها بعد از جدا کردن پوست از گاوها، گوساله ها و گوسفندان، شستشوی درون لاشه ها پس از تخلیه احشاء، تمیز کردن تجهیزات بهداشتی و تجهیزات و ابزارهای کشتار نیز آب بکار می رود. تجهیزات جانبی از قبیل محوطه و آغل نگهداری حیوانات، تاسیسات تولید آب گرم و بخار، تجهیزات سرد کننده و سردخانه ها، کمپرسورهای هوا، اتاق بویلر ها و تجهیزات ایجاد خلاء نیز مقداری فاضلاب تولید می نمایند.
تصفیه پساب شیرابه کارخانجات کمپوست

تصفیه پساب شیرابه کارخانجات کمپوست

مهم ترین نگرانی در کارخانه کمپوست سازی، تولید شیرابه می باشد که به عنوان فاضلاب بسیار آلوده شناخته شده است. دفع شیرابه های تصفیه نشده، منبع بالقوه آلاینده های خطرناک برای خاک، آب های زیرزمینی و سطحی می باشد. به دلیل بالابودن درصد رطوبت زباله های شهری، مقدار زیادی شیرابه در فرآیند تبدیل زباله به کمپوست تولید می شود که اگر به شیوه ای مناسب و صحیح جمع آوری نشود می تواند مشکلات بهداشتی و زیست محیطی ایجاد نماید.
تصفیه پساب صنایع لبنی

تصفیه پساب صنایع لبنی

صنایع لبنی به علت درصد بالای مواد آلی موجود خود، در زمره آلوده کننده ترین صنایع غذایی محسوب میشوند. در این صنایع به ازای هر لیتر شیر استفاده شده در فرآیند تولید، بیش از 11 لیتر فاضلاب تولید میشود. ترکیبات آلی موجود در شیر (پروتئین و چربی) بخش بزرگی از اکسیژن خواهی شیمیایی فاضلاب صنایع لبنی را دربردارد . به طوری که بار آلی فاضلاب ها بین ۵۰۰ تا ۱۰۰۰۰ گرم COD بر مترمکعب گزارش شده است. از سوی دیگر غلظت جامدات معلق و مشتقات نیتروژن آن بالا بوده و تعییرات pH آن چشمگیر است.
تصفیه پساب کارخانجات تولید آب میوه

تصفیه پساب کارخانجات تولید آب میوه

مصرف آب در صنایع مختلف مانند صنایع غذایی باعث ایجاد فاضلاب می شود و بسته به نوع صنعت، حجم و کیفیت فاضلاب تولیدی تغییر خواهد کرد. میزان BOD و همچنین مواد معلق فاضلاب صنایع مختلف نیز متفاوت می باشد. در فاضلاب صنایع آبمیوه (BOD) بین ۶۰۰ تا ۴۵۰۰ و (COD)  ۱۲۰۰ تا ۸۰۰۰ می باشد.
تصفیه پساب کارخانجات فرآورده گوشتی

تصفیه پساب کارخانجات فرآورده گوشتی

درایران کارخانجات تولیدکننده فرآورده های گوشتی یکی از مهم ترین شاخه های صنعت غذا به شمار می رود و درحال حاضر بیش از 300 کارخانه با تولید سالیانه 340000 تن در این بخش فعال می باشند که بسته به ظرفیت تولید و تنوع محصولات هر یک از این کاخانجات به طور متوسط روزانه m3 100-20 فاضلاب با شاخص آلودگی برحسب اکسیژن موردنیاز بیولوژیکی (BOD5 )، بین 3000-1000 میلی گرم درلیتر تولید می نمایند.
تصفیه پساب بیمارستانی

تصفیه پساب بیمارستانی

در بیمارستانها آب مصرفی در واحدهاي مختلف نظیر بخشهاي بستري، اتاق عمـل، آزمایشگاه، رختشویخانه، آشپزخانه، سرویسهاي بهداشتی و واحدهاي اداري، کیفیت فیزیکی، شیمیایی، بهداشـتی و بیولوژیک خود را از دست داده و تبدیل به فاضلاب مـی گردد. فاضلاب بیمارستان ها بر اساس طبقـه بنـدي مراجع معتبر در زمره فاضلاب مؤسسات قرار می گیـرد و
تصفیه پساب کارخانه آبکاری فلزات

تصفیه پساب کارخانه آبکاری فلزات

صنایع آبکاری فلزات تا به امروز بیشترین میزان تخلیه پساب را نسبت به هر شاخه تولیدی صنعتی دیگری به خود اختصاص می دهند، به طور معمول، آلودگی های پساب این صنایع بسیار خطرناک هستند،
تصفیه پساب کارخانه کیک و کلوچه

تصفیه پساب کارخانه کیک و کلوچه

تصفیه پساب کارخانه کیک و کلوچه فاضلاب صنایع کیک و کلوچه از شستشوی واحدهای عملیاتی و تجهیزات و همچنین شستشوی کف حاصل می شود. مشخصات این نوع فاضلاب، بارآلی بالا و نوسانات شدید جریان وحاوی آرد، شکر، مخمر، روغن و چربی می باشد. به طور معمول نیمی از آب در فرایند تولید وباقیمانده جهت شستشو مورد استفاده قرار می گیرد.