فاضلاب صنایع کیک و کلوچه از شستشوی واحدهای عملیاتی و تجهیزات و همچنین شستشوی کف حاصل می شود.
مشخصات این نوع فاضلاب، بارآلی بالا و نوسانات شدید جریان وحاوی آرد، شکر، مخمر، روغن و چربی می باشد.
به طور معمول نیمی از آب در فرایند تولید و باقیمانده جهت شستشو مورد استفاده قرار می گیرد.
PHفاضلاب صنایع نان وشیرینی پزی در فاصله خنثی و اسیدی است و BOD5 از چند صد تا هزار mg/L متغییر است که میزان BOD5 آن از فاضلاب خانگی بیشتر است. میزان فاضلاب تولیدی در این صنعت به میزان تولید و تعداد شیفت های کاری روزانه وابسته است.
در صنایع نان و شیرینی به علت بالا بودن SS و FOG پیش تصفیه مورد نیاز است.
پیش تصفیه باعث کاهش بار آلودگی و عوامل ایجاد تاخیر در فرایند تصفیه بیولوژیکی یا شیمیایی می شود.
تصفیه فاضلاب صنایع آرد، نان و شیرینی معمولا شامل ترکیب روش های چربی گیری در صورت نیاز به همراه روش های بیولوژیکی هوازی و در برخی موارد بی هوازی می باشد. در صورت نیاز از روش های فیزیکی شیمیایی و فیلتراسیون نیز ممکن است استفاده شود.
دسترسی سریع
سیستم های پیش تصفیه شامل :
-آشغالگیر
-حوضچه یکنواخت سازی و خنثی سازی
-واحد انعقاد
در صنایع غذایی که معمولا میزان پروتئین و مواد آلی در فاضلاب زیاد است معمولا از روش های بیولوژیکی جهت تصفیه فاضلاب استفاده می شود.
در صورت بالا بودن مقادیر BOD و COD معمولا از ترکیبی از روش های بیهوازی و هوازی استفاده می شود.
پکیج تصفیه فاضلاب در این صنایع در مقادیر دبی کم ترو ابعاد کوچکتر پکیج از نظر اقتصادی اولویت می یابد .
تصفیه خانه فاضلاب این صنایع در مقادیر دبی بیشتر و ابعاد بزرگ تر تصفیه خانه از نظر اقتصادی دارای الویت می باشد.